NAČINI PLAĆANJA

1. Virmanom, općom uplatnicom, internet bankarstvom

Plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom prema našoj ponudi. Cijena ista kao za gotovinu. Robu šaljemo nakon što zaprimimo uplatu na naš račun.

Primatelj uplate:

Krainc auto d.o.o.
Kačjak 2, 51000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 56357939924
Banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR5124020061100103270
SWIFT: ESBCHR22

Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku prema vrijednosti primljene ponude, u protivnom ne možemo garantirati dobavljivost robe i neplaćenu narudžbu poništavamo.

2. Kreditnom ili debitnom karticom

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama: Visa Electron, American Express, MasterCard, Maestro, Visa i Diners.

Viva Wallet Apple Pay Google Pay PayPal      

3. Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke)

Kupci s teritorija Republike Hrvatske imaju, uz mogućnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama, dodatnu mogućnost plaćanja – plaćanje po primitku pošiljke.

Omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom.

PSD2 USKLAĐENOST

Viva Wallet je u skladu sa svim PSD2 sigurnosnim protokolima transakcija, tako da plaćanja svih kupaca ostaju sigurna u bilo kojem rješenju Checkout koji se može odabrati.

Viva Wallet Smart Checkout, dodaci i alati za plaćanje u potpunosti su kompatibilni s PSD2, a 3DS-om upravljaju izdavatelji kartica putem SMS jednokratnih zaporki.